Kelantan Vs Negeri Sembilan Live Streaming 2012 Piala Sumbangsih

highlights negeri sembilan vs kelantan, keputusan penuh piala sumbangsih 2012, LIVE STREAMING KELANTAN VS NEGERI SEMBILAN 7 JAN 2012 FINAL PIALA SUMBANGSIH 2012, live streaming piala sumbangsih


Saksikan perlawanan pembukaan untuk Liga Malaysia iaitu perlawanan Piala Sumbangsih antara pasukan Kelantan vs Negeri Sembilan secara live stream di sini. Selain menonton secara live stream di sini, korang juga boleh saksikan secara langsung di Astro Arena di saluran 801 dan RTM. 

Perlawanan Piala Sumbangsih ni adalah perlawanan pembukaan di mana Juara Liga Malaysia musim lalu Kelantan akan menentang  Juara Piala Malaysia, Negeri Smebilan. Perlawanan akan bermula pada jam 8.45pm. Perlawanan ini akan berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil. 


Link Live streaming perlawanan antara Negeri Sembilan Vs Kelantan akan aku letakkan di bawah 10 minit sebelum perlawanan bermula. Sila bookmark (CTRL+D) blog ni dan datang balik sebelum perlawanan bermula. 

Keputusan perlawanan dan Highlights video perlawanan Piala Sumbangsih ni akan aku update sejurus perlawanan tamat. Aku ucapkan selamat menyokong pasukan masing-masing. Takmo gaduh-gaduh ok. Peace!

Link

Sila like page Blog Liga Malaysia di Facebook.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
back to top