Keputusan Liga Super 06 Jun 2011 - Pasukan Perlis Ada Ambil Rasuah?

Barisan pasukan Perlis tahun 2010

Sungguh besar jumlah jaringan pada minggu ini. Aku macam syak Perlis punya team macam ada 'jual game' je. Pihak pengurusan bola sepak perlis tak ada buat tindakan apa-apa ke?

Tidak mungkin perlis yang dikatakan mempunyai pemain yang berpengalaman boleh tewas dengan jumlah jaringan yang amat besar sekali iaitu 7-1 dengan pasukan Selangor. Mungkin something wrong somewhere di dalam pasukan Perlis sekarang ni. Aku harap dapat tonton gol-gol yang dijaringkan oleh pasukan Selangor.* -__- Postmortem*

Senarai penuh pemain Perlis Musim 2011:

Azmizi Azmi, Hairol Fazreen Abu Hassan, Phul Sakh a/l Lom, Mohd Faiz Subri, Wan Khairul Faiz Kamaruddin, Mohd Amirul Subri, Muhamad Alif Aswat Baharin, Wan Mohd Syukri Wan Ahmad, Mohd Hafiz Abu Bakar, Mohd Hazwan Zainun, Hizbullah Awang, Muhammad Munawwar Shvukath Ali, Samransak a/l Kram, Mohd Farizal Rozali, Mohd Hisyam Mohd Shofi, Hadi Syahmi Hamzah, Mohd Fadli Baharum, Mohd Sany Mat Isa, Syed Mohd Abd Ghafar Syed Amir, Mohd Rozaidi Abd Rahim, Muhammad Ezat Emir Harizam, Wan Raim Othman, Mohd Hafiszuan Salehuddin dan Reza Iqrimal Redzawan.

Jurulatih Perlis musim ini ialah Mosthakeen Omar dan penolong jurulatih ialah Azamri Zali manakala seorang ahli perniagaan, Azahar Ahmad dilantik sebagai pengurus dan Hamunir Hamzah sebagai penolong pengurus.

Berikut adalah keputusan perlawanan dan kedudukan liga Super selepas perlawanan tamat pada hari ini. Kelantan mendahului liga apabila menewaskan Terengganu dengan jumlah jaringan 3-0.

Keputusan Perlawanan Liga Super

Felda United FC 1 vs 2 Kedah
Johor FC 1 vs 1 Perak
Negeri Sembilan 4 vs 0 T-Team
Selangor 7 vs 1 Perlis
Terengganu 0 vs 3 Kelantana

Sila like page Blog Liga Malaysia di Facebook.

2 comments:

Related Posts with Thumbnails
back to top